+86-311-82359166 wanhefeng@whfpackage.com
Shtëpi » Lajme

Gjithmonë ka sfida të ndryshme në treg

fabrika e çantave të egra

Sfida e parë është konkurrenca në treg. Pavarësisht nëse është fabrika e çantave të vogla Wanhefeng ose disa operatorë të tjerë të çantave, një temë e pashmangshme është një konkurs. Sidomos në situatën aktuale ku tregu i talenteve është plot, do të rritet edhe numri i njerëzve të angazhuar në aspekte të ndryshme, kështu që një nga problemet me të cilat përballen është konkurrenca. Konkurset fituese mund…

Lexo më shumë

Parandalimi dhe kontrolli me një dorë dhe prodhimi me një dorë

Për të zbatuar plotësisht frymën dhe kërkesat përkatëse të Komitetit Krahinor të Partisë dhe Komitetit Bashkiak të Partisë për rifillimin e punës dhe prodhimit., kapaciteti prodhues i kompanisë po rritet me shpejtësi, dhe parandalimi dhe kontrolli i mëvonshëm i epidemisë po përballet gjithashtu me rreziqe të reja.

Lexo më shumë

Klienti viziton veshjen me fletë alumini

Pëlhurë bazë për qeset e kontejnerëve

Kompania Departamenti i Tregtisë Ndërkombëtare priti ngrohtësisht klientët e saj. Vizita e klientëve, në një dorë, është kryerja e vizitave dhe vizitave në kompaninë tonë, ne anen tjeter, është të flasim për të dy palët për të arritur një bashkëpunim të thellë të produktit "liner alumini"..

Lexo më shumë

KONTENERË TË NDËRMJETËM FLEKSIbël me shumicë

Wanhefeng ofron një gamë çantash me shumicë FIBC, ose kontejnerë fleksibël të ndërmjetëm me shumicë (FIBC), janë një mënyrë ekonomike dhe efikase për paketim, dyqan, dhe trajtojnë produktet. Në varësi të densitetit të masës së lëndës së parë dhe madhësisë fizike të FIBC, çdo çantë është projektuar për të trajtuar pesha nga 2000-3500 kilogramë materiale të ngurta.

Lexo më shumë

Zhvillimi brenda biznesit të paketimit mund të jetë një detyrë urgjente

qeset e paketimit

paketimi Wanhefeng po krijon përparime të zgjuara që e mbajnë atë në xhepa efikasë për shkak të seksionit të paketimit me zhvillim më të shpejtë. një ton i konsiderueshëm i këtyre avancimeve të masës katrore për shkak të klientëve’ kërkesa për shumë rehati në paketim, në ndërkohë duke rregulluar ankthet e tyre për të bërë natyrë të caktuar. ndërsa përmbushja e këtyre shqetësimeve, pronarët e tërë gjithashtu duhet të përmirësojnë shënjimin,…

Lexo më shumë

Fabrika po teston veshjen me fletë metalike të qeseve të brendshme plastike

testimi i pajisjes për çanta të brendshme plastike

Klientët tanë amerikanë duhet t'i bashkojnë çantat e vogla në testimin e çantave të brendshme plastike. Ne jemi në procesin e testimit të pajisjeve të prodhimit të qeseve të brendshme plastike për klientët me shërbime më të mira.

Kompania i përmbahet gjithmonë “Mbijetoj sipas cilësisë, mbështeten në besueshmërinë e zhvillimit” për qëllimin e tyre, Mirësevini të gjithë kontaktet e klientit dhe na vizitoni për bashkëpunim të mëtejshëm.

Lexo më shumë

Përparësitë e mbajtjes fleksibël për një përdorim

Përfitimet e sistemeve të gatshme për përdorim të vetëm janë të dokumentuara mirë dhe përfshijnë: Scalable—Sistemet BPC janë të përshtatshme për t'u përdorur nga tavolina deri në proceset e shkallës së prodhimit. Integrim i gatshëm—Përbërësit e BPC funksionojnë mirë në të gjitha hapat në prodhimin e biologjikëve dhe vaksinave terapeutike. Operacional - Ndihmoni në reduktimin e rrezikut të kontaminimit të kryqëzuar. Për më tepër, eliminimi i pastrimit në vend dhe sterilizimit në vend (CIP/SIP) sistemet reduktojnë konfigurimin, mirëmbajtjen, dhe…

Lexo më shumë

Çanta ton FIBC

Çanta me shumicë (të njohura edhe si çanta jumbo, thasë transporti, çanta të mëdha dhe FIBC) janë jashtëzakonisht të gjithanshëm dhe mund të mbajnë një sërë materialesh të lagura dhe të thata, duke përfshirë: kimikatet, minerale, ngjyrat, rrëshirat, detergjentët, ushqimore, sheqer, kripë, arra, plastikës, kokërr, argjila, çimento, farmaceutike, plehrat, farë, rërë, Miell, oriz, gome e bluar, fasule dhe produkte zjarrduruese.

Lexo më shumë